ZwartWit – dag 3

Wherever you go staat er in spiegelbeeld op de banner, maar ik had maar één bestemming: naar huis!
Opnieuw was het (veel te) laat geworden op kantoor en dit had al verscheidene keren een streep gehaald door de plannen die ik aan het begin van de week voor ogen had. Voor vanavond zit er niet veel meer in dan wat lezen of een Netflixfilmpje pakken. In het weekend dan nog wat achterstallige email wegwerken om komende maandag niet meteen achter de feiten aan te rennen, maar verder ga ik lekker wat rondom huis aanklungelen.
Ook de kassamedewerker was aan weekend toe. Nadat hij enkele fouten had gemaakt bij de klant voor mij, kwam zijn vraag of ik Texacopunten spaarde redelijk after the fact toen ik al afgerekend had. Het zal voor hem waarschijnlijk ook een lange dag of week zijn geweest.
~ ~ ~
No people, pets, explanations. 7 days 1 b/w photo of your life. Let’s share some beauty, art and life around!
Dat is de opdracht op facebook. Maar hier kan ik explainen zoveel ik wil. Voor de rest hou ik me aan de regels.
~ ~ ~

2 reacties op “ZwartWit – dag 3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *