ZwartWit – dag 3

Wher­ev­er you go staat er in spiegel­beeld op de ban­ner, maar ik had maar één bestem­ming: naar huis!
Opnieuw was het (veel te) laat gewor­den op kan­toor en dit had al ver­schei­dene keren een streep gehaald door de plan­nen die ik aan het begin van de week voor ogen had. Voor vanavond zit er niet veel meer in dan wat lezen of een Net­flix­film­p­je pakken. In het week­end dan nog wat achter­stal­lige email weg­w­erken om komende maandag niet meteen achter de feit­en aan te ren­nen, maar verder ga ik lekker wat ron­dom huis aan­klun­ge­len.
Ook de kas­samedew­erk­er was aan week­end toe. Nadat hij enkele fouten had gemaakt bij de klant voor mij, kwam zijn vraag of ik Tex­a­cop­un­ten spaarde redelijk after the fact toen ik al afgerek­end had. Het zal voor hem waarschi­jn­lijk ook een lange dag of week zijn geweest.
~ ~ ~
No peo­ple, pets, expla­na­tions. 7 days 1 b/w pho­to of your life. Let’s share some beau­ty, art and life around!
Dat is de opdracht op face­book. Maar hier kan ik explainen zoveel ik wil. Voor de rest hou ik me aan de regels.
~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets