ZwartWit – dag 4

Zaterdagochtend. Het moment om boodschappen te doen. Als gewoonlijk ga ik vroeg op de ochtend. Lekker rustig is het dan altijd. Ditmaal iets drukker dan normaal. Ik bedacht dat het misschien te maken had met de intocht van Sinterklaas later vandaag.
Waarom ik daaraan moest denken? Omdat ik zwarte Piet zag zitten op een tuinstoel bij de slijterij. Geen ‘echte’ Piet, maar een pop. Hij zat er wat verloren bij op deze vroege ochtend. Sneu ook. Alsof hij als een wanhopige alcoholist zat te wachten totdat de winkel openging om zijn heil in de drank te zoeken. Met alle commotie rondom zijn persoontje kan ik het ergens wel begrijpen.
~ ~ ~
No people, pets, explanations. 7 days 1 b/w photo of your life. Let’s share some beauty, art and life around!
Dat is de opdracht op facebook. Maar hier kan ik explainen zoveel ik wil. Voor de rest hou ik me aan de regels.
~ ~ ~

2 reacties op “ZwartWit – dag 4”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *