ZwartWit – dag 5

Het hele gazon ligt verborgen onder bladeren. Dat kan zo niet langer volgens Inge. Nog langer laten liggen gaat gele plekken geven. Dus vandaag tussen de buien door aan de slag met hark en kruiwagen.
Een voordeel van de vele regenval de afgelopen dagen is dat de bladeren makkelijker bij elkaar geharkt kunnen worden. Ze plakken goed en zijn ook wat zwaarder waardoor de wind er minder grip op heeft.
Het nadeel is dat je er zelf zo nat van wordt, want ondanks de goede vooruitzichten regende het ook vandaag verschillende keren ontzettend hard. Natuurlijk net op die momenten dat ik buiten bezig was.
Ik had al een foto van de dag gemaakt van een volle kruiwagen en op facebook gezet toen het plots aan de voorkant van ons huis aardedonker werd. Tegen die donkere achtergrond ontstond een felle regenboog die ik alleen met de panorama-instelling van mijn toestel in z’n geheel in beeld kon krijgen.
Een heel mooi plaatje, maar zoals gezegd te laat voor facebook. Niet voor hier. Dat is het voordeel van je eigen domein en je eigen regels. En omdat ie in mijn ogen zo goed gelukt is heb ik ‘m tevens op de NOS site gezet. Wie weet besteden ze er vanavond even aandacht tijdens het dagelijkse weerpraatje.

~ ~ ~
No people, pets, explanations. 7 days 1 b/w photo of your life. Let’s share some beauty, art and life around!
Dat is de opdracht op facebook. Maar hier kan ik explainen zoveel ik wil. Voor de rest hou ik me aan de regels.
~ ~ ~

2 reacties op “ZwartWit – dag 5”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *