ZwartWit – dag 6

Regen. Ik vertrok ermee en ik kwam ermee thuis. En tussendoor regende het. Vanochtend had het tot gevolg dat er weer eens een filerecord verbroken werd. Bijna 900 km op het hoogtepunt, zo hoorde ik iemand op de radio vertellen terwijl ik voor de verandering stilstond in de avondfile.
Fijn om aan een geslaagde recordpoging te hebben bijgedragen, maar voor mij had het niet gehoeven.
Wat ik vooral vervelend vind aan regen is wanneer het valt in het donker. Dan merk ik pas goed dat mijn ogen niet meer zijn wat ze ooit (lang geleden) waren. De verlichting van de tegemoetkomende auto’s die zich via ontelbare regendruppels op mijn voorruit vermenigvuldigt, weet me zodanig te verblinden dat ik, zeker bij smallere wegen, alleen op goed geluk voldoende ruimte hoop te houden. Want echt zien doe ik het niet.
En laten we nu net dit jaar verhuisd zijn naar een heel mooie plek, maar wel gelegen aan een heel smalle weg. Met daarnaast niet een berm of weiland maar een echt riviertje. Hoewel ik zeker niet de eerste zal zijn wil je daar echt niet in terechtkomen. Daarom heb ik voor de zekerheid weer eens een afspraak gemaakt bij de opticien. Misschien dat ik er voor de zekerheid ook een nachtkijker bij kan bestellen.

~ ~ ~
No people, pets, explanations. 7 days 1 b/w photo of your life. Let’s share some beauty, art and life around!
Dat is de opdracht op facebook. Maar hier kan ik explainen zoveel ik wil. Voor de rest hou ik me aan de regels.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *