Boekenweek 2018

Maandag vlieg ik weer voor een midweekje naar Cluj-Napoca. Het wordt al bijna een routine. Wat ook een goede gewoonte is geworden, is dat ik iedere keer wat cadeautjes meeneem. Er valt altijd wel iets te vieren, nietwaar?
Ditmaal onder andere ook twee verjaardagen. En daarom ging ik na de zaterdagse boodschappen langs bij de boekhandel in Bemmel. Binnen viel me op dat het boekenweek was. De laatste dag zelfs. Helemaal aan me voorbijgegaan dit jaar. Te druk met andere zaken bezig.
Maar omdat het nu eenmaal boekenweek was kon ik het niet laten ook mijzelf te verwennen:

  • Bittere bloemen – Jeroen Brouwers
  • Colorless Tsukuru Tazaki and his years of pilgrimage – Haruki Marukami
  • SPQR – Mary Beard

Ooit zal ik er aandacht aan besteden hier op dit blog. De vraag is alleen wanneer. De stapel ongelezen boeken groeit nog steeds, hoezeer ik mijn best ook doe om meer te lezen.
~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *