Zondag, 18 maart 2018

Boe­ken­week 2018

Maan­dag vlieg ik weer voor een mid­week­je naar Cluj-Napo­ca. Het wordt al bij­na een rou­ti­ne. Wat ook een goe­de gewoon­te is gewor­den, is dat ik iede­re keer wat cadeau­tjes mee­neem. Er valt altijd wel iets te vie­ren, niet­waar?
Dit­maal onder ande­re ook twee ver­jaar­da­gen. En daar­om ging ik na de zater­dag­se bood­schap­pen langs bij de boek­han­del in Bem­mel. Bin­nen viel me op dat het boe­ken­week was. De laat­ste dag zelfs. Hele­maal aan me voor­bij­ge­gaan dit jaar. Te druk met ande­re zaken bezig.
Maar omdat het nu een­maal boe­ken­week was kon ik het niet laten ook mij­zelf te verwennen:

  • Bit­te­re bloe­men — Jeroen Brouwers
  • Color­less Tsuku­ru Taza­ki and his years of pil­gri­ma­ge — Haruki Marukami
  • SPQR — Mary Beard

Ooit zal ik er aan­dacht aan beste­den hier op dit blog. De vraag is alleen wan­neer. De sta­pel onge­le­zen boe­ken groeit nog steeds, hoe­zeer ik mijn best ook doe om meer te lezen.

Geef een antwoord