23,02 — 30,53 km (dag 5)

Het miez­erde licht toen ik deze avond thuiskwam. Een gri­js wolk­endek bedek­te alles. Somber weer wat op mij alti­jd een posi­tief effect heeft. Ik mag dat wel na vele dagen hoge tem­per­a­turen met weinig tot geen regen (of als uiter­ste extreem een hevige wolk­breuk die alles onder water zet).
Voor mij was het dus geen straf om een rond­je te gaan joggen.
Gis­ter­avond had ik voor op de iPhone een run­ning app geïn­stalleerd. Met de app die bij mijn gps hor­loge hoort kan ik wel zien wat mijn activiteit­en zijn, maar niet een nieuwe activiteit opstarten. In principe zou dat genoeg moeten zijn want het idee was om mijn iPhone alleen maar mee te nemen zodat ik onder­weg bereik­baar zou zijn.
Inmid­dels had ik echter bedacht dat het ook wel hand­ig zou zijn wan­neer Inge via live track­ing van mijn run kon vol­gen waar ik ergens was. Het wil nog wel eens gebeuren dat ik vooraf zeg dan ik slechts een klein stuk­je ga lopen ter­wi­jl ik onder­weg ineens de geest kri­jg om wat langer weg te bli­jven. Of ik neem een ver­keerde afs­lag waar­door ik noodged­won­gen wat extra kilo­me­ters moet afleggen.
Die optie zat helaas niet op de huidi­ge app.
Na wat rond­zoeken kwam ik uit bij de Run­k­eep­er app die ik in het verleden blijk­baar ook al eens heb gebruikt, want ik kreeg de meld­ing dat mijn emailadres al gereg­istreerd was toen ik probeerde een account aan te mak­en. Nadat ik Inge een linkje1 had ges­tu­urd waarmee ze mij in de gat­en kon houden ging ik op pad.
Bij het over­steken van de Betuweli­jn heb ik even wat oefenin­gen gedaan en een foto gemaakt vanu­it de app. Die wordt dan als het goed is ook in de log van de betr­e­f­fende run opges­la­gen.
Een­maal weer thuis ben ik me meteen gaan wegen om te zien of de sti­j­gende lijn zich nog steeds doorzet: 71,6 kg! Ja, dus…

~ ~ ~


  1. Wil je zelf ook eens zien waar ik zoal mijn rond­jes loop, klik dan op deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets