Dinsdag, 23 oktober 2018

Voor deze site, mijn nieuwe vaste onderkomen sinds ik petepel.nl ver­lat­en heb, vroeg ik me af of er een blogroll moest komen. Want is dat nu bevorder­lijk of niet? Vanu­it het vasthouden van mijn bezoek­ers bezien is het geen goede zaak, maar tegelijk­er­ti­jd wil ik ze ook niet de kans ont­ne­men een bezoek­je te bren­gen aan de sites waar ik zelf graag naar toe ga om te lezen. Dus besloot ik het toch maar te doen. Het is tenslotte maar een kleine moeite.

Natu­urlijk kon ik het niet lat­en her en der wat bij te lezen, want ook bij mij komt dat er te weinig van. Op scripting.com van Dave Win­er bleef ik wat langer hangen dan nor­maal. Opnieuw twi­jfelde ik bij het idee dat al langer bij me speelt om net zoals hij doet geen blogti­tels meer te hanteren en de blog­post gaan­deweg de dag zelf op te bouwen of aan te vullen dan wel te cor­rigeren.

Geen getob meer over de juiste titel die de lad­ing dekt.

Geen gedoe over wat wel of niet onderdeel uit­maakt van die lad­ing.

Geen gepuzzel over de juiste afrond­ing.

Gewoon schri­jven over wat er in me opkomt.

Laat ik het de komende dagen maar eens proberen.

~ ~ ~

Dit wil trouwens niet zeggen dat ik voor­taan iedere dag ga bloggen. Of dat ik geen titels meer mag gebruiken. Het idee is om alle restric­ties over­bo­ord te gooien en dat ik kan doen (en lat­en) waar ik zin in heb. Zoals ik heeeeel lang gele­den ooit begonnen met bloggen.

Het wil ook niet zeggen dat ik de drie dagen regel ga toepassen zoals ik gis­ter nog opperde. Ter­wi­jl ik het opschreef had ik er zo al mijn bedenkin­gen bij. Even­t­jes geen regels bevalt me beter.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets