Vrijdag, 26 oktober 2018

Dit is geen zon­sop­gang. De zon komt op in het oost­en en de foto geeft een beeld van het uitzicht op het west­en. Vanocht­end vertrok ik naar het werk en zag deze oran­je gloed toen ik de weg voor ons huis op draaide. Waarschi­jn­lijk is het licht afkom­stig van de kassen die verderop staan. Niet alti­jd is het zo duidelijk aan­wezig als nu maar bli­jft het beperkt tot een wazige schemer. Zelfs op de snel­weg bij Bem­mel was het goed te zien. Alsof er een flinke brand woed­de.

~ ~ ~

De #MAG­A­bomber is opgepakt. Of in ieder geval iemand die men op basis van vergelijk­end DNA onder­zoek als poten­tieel dad­er ziet. Volledi­ge naam en profielfoto’s wor­den al veelvuldig gedeeld via social media. Maar wat mij vooral bezighield was een film­p­je met daarop leden van de FBI (denk ik) die druk doende waren het bestel­bus­je van de ver­dachte te bedekken. Daarmee vergeleken is mijn onhandig gek­lun­gel om een bed op te mak­en een toon­beeld van effi­ciën­tie. Wat een ama­teurs. En ik was niet de enige die het dacht:

Me try­ing to get a fit­ted sheet on the bed: pic.twitter.com/EzjYFSAx9P

— Julio Rosas (@Julio_Rosas11) 26 okto­ber 2018

~ ~ ~

Het houdt nog niet over maar het lijkt er op dat meer bezoek­ers de weg naar mijn nieuwe site weten te vin­den. Aangezien ik alleen maar op insta­gram en twit­ter zit, en dan ook nog eens met weinig tot geen vol­gers, kan ik ook niet echt reclame mak­en om meer pub­liek te trekken. Nu is dat nooit echt het aller­be­lan­grijk­ste geweest voor mijn bloggen maar een beet­je aan­loop is toch wel fijn. Daarom ben ik volop bezig om via het opscho­nen van mijn tre­f­wo­or­den bij de (oude) blog­posts en andere SEO-tips mijn vin­d­baarheid in de zoek­ma­chines te ver­groten. Wellicht dat dat posi­tieve resul­tat­en laat zien.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets