Maandag, 29 oktober 2018

Het bli­jft won­der­baar­lijk dat ik me voor zo’n trip­je naar Cluj alti­jd meer druk maak over welk boek ik mee­neem om tij­dens de vlucht te lezen dan de rest van de spullen. Dat laat­ste is inmid­dels rou­tinew­erk gewor­den. Ik tel het aan­tal over­nachtin­gen plus de tijd die ik eventueel niet op kan­toor door­breng om zo te bepalen hoeveel en welke kled­ing ik in moet pakken. Maar dat boek. Daar bli­jf ik tot het laat­ste moment over twi­jfe­len.

~ ~ ~

De keuze is gevallen op SPQR — A His­to­ry of Ancient Rome, door Mary Beard. Een boek waarin ik tij­dens mijn zomer­vakantie ben begonnen maar nog niet uit heb. Eerder dit jaar kocht ik het tij­dens de Boeken­week. Als ik hier­na het boek van Jeroen Brouw­ers lees dan heb ik voor de veran­der­ing eens een keer alle boeken nog het­zelfde jaar van aankoop gelezen. Een unicum.

~ ~ ~

Dom­per! Op het vliegveld in Dort­mund waren de knakworsten uitverkocht. Dus moest ik over­schake­len op de cur­ry­worst die als schi­jf­jes in een bad­je van cur­ry geserveerd wordt. Ook lekker, maar toch anders.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets