Dinsdag, 20 november 2018

Ik doe mijn ogen en niet veel lat­er de gordi­j­nen open en kijk recht tegen het gebouw aan van Ban­ca Tran­sil­va­nia. Ja, inder­daad. Ik ben wakker gewor­den in Roe­menië. Voor de zoveel­ste keer dit jaar. En voor de zoveel­ste keer maak ik een foto van uitzicht om straks op insta­gram te posten met het onder­schrift ‘Room with a view’. Op weg naar de ont­bi­jtza­al maak ik nog een foto. Dit­maal vanu­it een raam in de hal bij de lift. Eigen­lijk zou ik deze beter kun­nen posten op insta­gram alleen speel ik dan vals. Alleen foto’s vanu­it mijn hotelka­mer mogen in de rubriek ‘Room with a view’.

Dege­nen die zich afvra­gen of er UFO’s boven Cluj zweven kan ik ter gerust­stelling melden dat dit de weerkaats­ing in het raam is van de lam­p­en in de hal. Geen naderende invasie van buite­naardse wezens dus. Voor­lop­ig.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets