Dinsdag, 20 november 2018

Ik doe mijn ogen en niet veel later de gordijnen open en kijk recht tegen het gebouw aan van Banca Transilvania. Ja, inderdaad. Ik ben wakker geworden in Roemenië. Voor de zoveelste keer dit jaar. En voor de zoveelste keer maak ik een foto van uitzicht om straks op instagram te posten met het onderschrift ‘Room with a view’. Op weg naar de ontbijtzaal maak ik nog een foto. Ditmaal vanuit een raam in de hal bij de lift. Eigenlijk zou ik deze beter kunnen posten op instagram alleen speel ik dan vals. Alleen foto’s vanuit mijn hotelkamer mogen in de rubriek ‘Room with a view’.

Degenen die zich afvragen of er UFO’s boven Cluj zweven kan ik ter geruststelling melden dat dit de weerkaatsing in het raam is van de lampen in de hal. Geen naderende invasie van buitenaardse wezens dus. Voorlopig.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *