Zaterdag, 24 november 2018

Gisteravond vóór vijf uur toch nog snel even Glasvezel buitenaf gebeld. Op de website werd het me niet duidelijk of ze de vereiste 50% aanmeldingen gehaald hadden. Het antwoord was ja, dat hadden ze gehaald. Ook voor Bemmel of Lingewaard? Aha, dat lag inderdaad anders. Vanuit dat specifieke gebied hadden ze heel weinig inschrijvingen binnen gekregen. Dus? Nou, die krijgen geen glasvezelf.

Maarrr…, er is een andere partij die wel glasvezel gaat aanleggen in uw gebied, zo verzekerde mij de dame van het callcenter. Dat wist ik natuurlijk al en daarom had ik me voor de zekerheid al ingeschreven, was mijn reactie. Alleen zit ik te wachten op een officiële bevestiging van Caiway en Glasvezel buitenaf dat het definitief niet doorgaat, want anders zit ik zodadelijk met twee contracten in m’n maag. Nee, dat leek ook de allervriendelijkste dame aan de andere kant van de lijn niet erg handig. En ze verzekerde me dat ik echt heel erg binnenkort een bevestiging kan verwachten. Heus waar. Eerlijk.

Dus heb ik vanochtend wat extra tijd uitgetrokken om op de website van Glasvezel buitenaf op zoek te gaan naar een bericht dat ik kan gebruiken in geval van nood. Dat is na enig speurwerk gelukt. Op de pagina die melding maakt dat 52,2% is gehaald in Gelderland Midden en Zuid is helemaal onderaan de volgende passage opgenomen:

In de gemeenten Berg en Dal en Lingewaard en een klein gedeelte van Nijmegen zijn te weinig aanmeldingen binnengekomen waardoor Glasvezel buitenaf hier geen glasvezel gaat aanleggen.

Je zult maar in een klein gedeelte van Nijmegen wonen.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *