Donderdag, 29 november 2018

Blijkbaar had ik het over mezelf afgeroepen door er maandag aandacht aan te besteden. Deze ochtend kreeg ik een bericht van mijn manager dat hij in plaats van ietsjes beter juist zieker was geworden. En er een ooronstekeing op de koop toe bij had gekregen. Hij besloot dus thuis te blijven. Zou verder niet echt blogwaardig hoeven te zijn behalve dan dat we in de middag een vergadering hadden waarin er een terugkoppeling gegeven moest worden door de verschillende afdelingen hoe zijn een aantal strategische kerntaken voor dit jaar zouden gaan invullen. En je raadt het al, mijn manager stond op de agenda om een presentatie te geven. Niet veel later na zijn ziekmelding kreeg ik een berichtje of ik zo vriendelijk zou kunnen zijn om dit van hem over te nemen. Natuurlijk. Geen probleem. Zei ik vol overtuiging. Gelukkig was het op dezelfde dag en bleven de zenuwen beperkt tot enkele uren voorafgaande aan de vergadering en lag ik er niet nachten van wakker.

~ ~ ~

Nog dezelfde avond vloog ik via Schiphol naar Birmingham. Een andere last minute wijziging in mijn agenda. Voor de verandering vloog ik weer eens met KLM in plaats van met FlyBe. Dat betekende iets meer beenruimte en een gratis drankje met snacks. Omdat het al pikdonker was toen ik vertrok viel er weinig te zien. Het was ook nog eens flink bewolkt. Pas boven Birmingham vlak voor de landing was er iets meer zicht op de omgeving. Het deed me zoals iedere keer opnieuw bedenken om bij een volgende trip toch ook eens te proberen om Birmingham zelf eens te bezoeken.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *