Vrijdag, 7 december 2018

Eind december 2017 lukte het me om toch nog in de dubbele cijfers te komen voor wat betreft het aantal boeken dat ik uitgelezen kreeg. Uiteindelijk bleef de teller staan op 13 boeken. Een karig gemiddelde van 1 boek per maand. Mijn voornemen was om het dit jaar beter te doen.

Welnu, dat gaat me lukken. Maar een echte verbetering ten opzichte van vorig jaar kun je het niet noemen of ik moet in de laatste drie weken nog een tiental boeken weten weg te lezen. Want vandaag, 9 december 2018, is het me pas gelukt om de 13 boeken van vorig jaar te passeren.

En het is meteen d’rop en d’rover want ik had niet door dat het boek van Mariska van Sprundel op enkele bladzijdes na nog niet was uitgelezen. Dat heb ik eerst snel gedaan voordat ik aan het laatste gedeelte over Ernum begon. Dus kon ik net voor middernacht zowaar 2 titels bijschrijven. Dat zal me niet snel weer gebeuren.

~ ~ ~

2 reacties op “Vrijdag, 7 december 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *