Maandag, 31 december 2018

Het was mij nog niet eerder opgevallen maar vol­gens Inge staat de lift­cab­ine er elk jaar. Bij de ingang van het tuin­cen­trum naast de oliebol­lenkraam. Miss­chien dat de afgelopen jaren Inge de oliebollen heeft gehaald. Hoewel, dit is pas de tweede jaar­wis­sel­ing die we in Bem­mel vieren en hebben we daar­voor de oliebollen waarschi­jn­lijk ergens anders gehaald. Ik kan het me niet voor de geest halen. Gis­ter­mid­dag kreeg ik in ieder geval de opdracht oliebollen te gaan halen. Ik fiets wel even naar het dorp, zo liet ik weten. Dat was niet de bedoel­ing. De kraam bij het tuin­cen­trum, daar moest ik zijn. Want de lekker­ste.

En dus stond ik niet veel lat­er in de rij bij een skilift. Kan ik toch zeggen dat ik een klein beet­je aan win­ter­sport heb gedaan deze ker­st­vakantie.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets