Vrijdag, 11 januari 2019

Deze week was het weer raak met de dagelijkse avondfiles. Zo erg dat ik gisteravond pas tegen zeven uur vertrok en alsnog er bijna een uur over deed terwijl het normaal niet meer dan een half uur hoeft te duren. Voor de zekerheid checkte ik dus vanavond op google maps hoe het verkeer er bij (stil)stond. Gelukkig viel het mee. En tegelijkertijd viel me iets anders op. Het resultaat van onze verbouwing aan het huis is nu van boven goed te zien. Bijvoorbeeld het nieuwe dak met doorgetrokken dakterras met daarin twee ramen en ook de verlengde schuur. Verder natuurlijk de tuin die flink onder handen is genomen en niet te vergeten de twee vijvers. Bijzonder dat het er zo snel al op staat.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *