Vrijdag, 11 januari 2019

Deze week was het weer raak met de dagelijkse avond­files. Zo erg dat ik gis­ter­avond pas tegen zeven uur vertrok en alsnog er bij­na een uur over deed ter­wi­jl het nor­maal niet meer dan een half uur hoeft te duren. Voor de zek­er­heid check­te ik dus vanavond op google maps hoe het ver­keer er bij (stil)stond. Gelukkig viel het mee. En tegelijk­er­ti­jd viel me iets anders op. Het resul­taat van onze ver­bouwing aan het huis is nu van boven goed te zien. Bijvoor­beeld het nieuwe dak met door­getrokken dak­ter­ras met daarin twee ramen en ook de ver­lengde schu­ur. Verder natu­urlijk de tuin die flink onder han­den is genomen en niet te ver­geten de twee vijvers. Bij­zon­der dat het er zo snel al op staat.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets