Het gaat moeizaam

Deze blogpost is deel 6 van 11 in de serie Freedom Trail 14/9/2019

We zijn alweer een week verder zonder dat ik de gelegenheid heb genomen om te gaan hardlopen. September voelt nog als heel ver weg en dat helpt ook niet echt. Iedere dag is er wel iets wat voorrang krijgt boven het gaan trainen, maar dat kan natuurlijk niet lang zo blijven. Tot nu toe is de zondag het meest geschikte moment om er op uit te trekken en zo ook deze ochtend. Dat ik veel te weinig train is dan meteen af te lezen aan de resultaten achteraf. Ondanks dat ik voor mijn gevoel lekker buiten ben geweest is het qua tempo erg bedroevend. Ik moet daar echt minimaal een volle minuut van af zien te krijgen wil het ergens op lijken. Werk aan de winkel. Eens zien of het komende week beter gaat.

~ ~ ~

Wat: Airborne Freedom Trail
Wanneer: 14 september 2019
Afstand: 28 kilometer

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *