Bekend breekpunt

[7,77 km]

Nou, ik ben gaan hard­lo­pen. Mid­den in de week en niet pas weer na een vol­le week sinds de vori­ge keer dat ik de moei­te nam om mijn hard­loop­schoe­nen aan te trek­ken. Maar dat het nu echt lek­ker ging van­daag… Het was weer behel­pen. Zoals van­ouds ligt het breek­punt al rond de vier kilo­me­ter wan­neer ik niet echt in con­di­tie ben. Dan begint mijn hard­slag te stij­gen, ga ik moei­za­mer ade­men en lukt het me niet meer om lek­ker soe­pel in het­zelf­de rit­me te lopen. Dus dan is het gewoon een kwes­tie van pro­be­ren er nog wat kilo­me­ters rennend/joggend aan vast te kno­pen voor­dat ik hele­maal stil­val. Van­daag was dat bij de zeven kilo­me­ter. De ove­ri­ge 700 meter heb ik half wan­de­lend afge­legd. Geluk­kig zijn er nog vijf maan­den te gaan voor­dat ik me aan de 28 kilo­me­ter ga wagen.

~ ~ ~

Wat: Air­bor­ne Free­dom Trail
Wan­neer: 14 sep­tem­ber 2019
Afstand: 28 kilometer