Gele kwikstaartjes

Het lijkt wel of de vogels onze tuin dit jaar echt hebben gevon­den. Niet alleen zien we steeds meer vogels ver­schi­j­nen maar er duiken ook aller­lei nieuwe soorten op die we hier nog niet eerder hebben gezien. Deze avond waren daar opeens enkele gele kwik­staarten die voor in de tuin op zoek waren naar iets eet­baars. Hoewel ze niet ver­schrikt wegvlo­gen toen wij ze vanu­it het raam in de gat­en hield­en bleven ze wel op gepaste afs­tand. Omdat ze ook nog eens super­be­weeglijk zijn viel het me moeil­ijk om ze goed te kun­nen fotografer­en. Ik heb dan wel een zoom­lens op mijn cam­era maar zon­der sta­tief is het dan haast ondoen­lijk om een scherpe foto te mak­en. Dus heb ik voor de zek­er­heid een hele hoop foto’s gemaakt in de hoop dat er wat bruik­baars tussen zit.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets