Gele kwikstaartjes

Het lijkt wel of de vogels onze tuin dit jaar echt hebben gevonden. Niet alleen zien we steeds meer vogels verschijnen maar er duiken ook allerlei nieuwe soorten op die we hier nog niet eerder hebben gezien. Deze avond waren daar opeens enkele gele kwikstaarten die voor in de tuin op zoek waren naar iets eetbaars. Hoewel ze niet verschrikt wegvlogen toen wij ze vanuit het raam in de gaten hielden bleven ze wel op gepaste afstand. Omdat ze ook nog eens superbeweeglijk zijn viel het me moeilijk om ze goed te kunnen fotograferen. Ik heb dan wel een zoomlens op mijn camera maar zonder statief is het dan haast ondoenlijk om een scherpe foto te maken. Dus heb ik voor de zekerheid een hele hoop foto’s gemaakt in de hoop dat er wat bruikbaars tussen zit.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *