Huisarts

Voor mijn ver­moedelijke lies­breuk moest ik langs bij de huis­arts. Alleen had­den we ons hier in Bem­mel nog niet lat­en over­schri­jven naar de plaat­selijke dok­ter van dienst. In plaats daar­van bracht ik een bezoek­je aan onze voor­ma­lige woon­wijk. De deur van de huis­art­sen­post stond wagen­wi­jd open en er liep een hoop volk in en uit. Alle­maal bouw­vakkers, zo bleek al snel. Bezig aan een zo te zien extreme makeover. Ik werd door­wezen naar de wijk Elderveld gelijk zoals ik niet veel lat­er doorver­wezen werd naar het zieken­huis in Arn­hem om een echo te lat­en mak­en. Aan de hand daar­van kan een inschat­ting gemaakt wor­den hoe en wan­neer de ingreep uit­gevo­erd moet wor­den. Tot die tijd: rustig aan doen.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets