Lijster afvinken

Omdat het zo lang licht is ‘s avonds blijft het na een lange werkdag genieten van alle vogels die ons met een bezoekje vereren. Niet dat ik iedere keer opnieuw de fotocamera erbij pak om ze vast te leggen, maar in het geval ik een soort zie die ik nog niet ken of nog niet eerder hier op mijn blog heb vermeld dan maak ik graag een uitzondering.

En zo was er dan deze avond opeens weer een lijster. Al vaak gezien en nog vaker gehoord sinds we hier wonen, en ook al een paar keer geprobeerd om ‘m te fotograferen echter hij was iedere keer gevlogen op het moment suprème. Nu was het raak, hoewel ik opnieuw niet de kans kreeg om echt scherpe foto’s te maken. Opnieuw was ie snel verdwenen toen hij zag waarmee ik bezig was.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *