Horizonneparkvervuiling

We hadden deze avond de aannemer op bezoek die de schuur gaat verbouwen. Onderweg had hij de aanleg van het zonnepark met verbazing gadeslagen. Waarom niet gewoon verplicht stellen dat elk nieuw distributiecentrum of kantoorblok verplicht zonnepanelen op het dak moet bevestigen? In plaats van natuur op te offeren aan zoiets lelijks als een veld vol zonnepanelen. Natuurlijk, er moest geïnvesteerd worden in duurzame energie. Maar om dat nu op deze domme manier te doen, dat kon zijn goedkeuring niet wegdragen. Als er morgen tegen gedemonstreerd zou gaan worden zou hij de eerste zijn die met een shovel de hele boel aan kant zou duwen.

En daarna gingen we over tot de orde van de dag en bespraken we de verbouwing van de schuur tot in detail.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *