Rondje Oude tijden, nieuwe tijden

Een rondje net voordat de regen met bakken uit de hemel kwam. Qua snelheid viel er niet veel nieuws te melden. Als vanouds. Er moet nog veel werk verricht worden wil ik weer in de buurt komen van mijn pre-LBO tijden. Niet dat het zo langzaam ging als de 6:13 min/km die aangegeven staat. De eerste vijfhonderd meter heb ik heel rustig gelopen en gecombineerd met warming up oefeningen. Pas daarna ben ik het tempo wat gaan opvoeren. Ook de laatste kilometer heb ik het tempo bewust weer teruggebracht naar ergens tussen de 6:30 en 7:00 minuten. Ik wilde vooral mijn nieuwe sporthorloge uitproberen.

Als een vervroegd verjaardagscadeau heb ik mezelf namelijk getrakteerd op een Garmin Forerunner 45 horloge omdat mijn oude vertrouwde Tom Tom Cardio onherstelbaar kaduuk was geraakt. Met de Garmin komt ook een nieuwe app die ik momenteel uitprobeer in plaats van Runkeeper. Vandaar dat mijn hardlooptijden in een nieuw jasje gepresenteerd worden. Het oog wil ook wat. Zeker als de prestaties achterblijven.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *