20191010 – donderdag

Kamernummer

Vanochtend na het ontbijt moest ik opnieuw zoeken naar mijn hotelkamer. Ik wist dat het op de eerste etage was en ook aan de linkerkant, maar ook nu liep ik er in eerste instantie aan voorbij net zoals gisteravond. Gewend als ik ben om naar een bordje met het kamernummer te zoeken (in dit geval 105) zie ik die nieuwerwetse lampkamernummers over het hoofd, hoe groot ze dan ook mogen zijn.

Room with a view – herkansing

Gisteravond lukte het niet echt, daarom nu een nieuwe poging mijn geweldige uitzicht vast te leggen. Inmiddels heb ik gehoord van mijn collega dat hij op de vierde verdieping een adembenemend uitzicht heeft over het park, de rivier en de heuvels aan de overkant. Dus misschien is het beter dat ik een dezer dagen een kijkje/kiekje bij hem ga nemen. Voorlopig zul je het met mijn uitzicht moeten doen.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *