20191113 – woensdag

Nummertje 3 op 2

In juli gingen we met een klein groepje collega’s uit eten bij Mantra, een Indiaas restaurant in Arnhem. We spraken af dat het misschien wel leuk zou zijn om dit vaker te doen om zo te komen tot een ranglijst van goede Indiaase eetgelegenheden. De tweede keer dat we gingen was in augustus. Ik had mijn LBO achter de rug en kon in tegenstelling tot de avond in Arnhem nu wel tot het eind toe zonder pijn blijven zitten en ook nog een rondje wandelen door het centrum van Veenendaal om het eten wat te laten zakken. Daarna zorgde de vakantieperiode ervoor dat we pas vandaag weer opnieuw in de gelegenheid waren om voor de derde keer een bezoek te brengen aan een Indaas restaurant.

De keuze viel ditmaal op Kohinoor of India in Arnhem. Verwacht hier niet een uitgebreide beoordeling van de verschillende gerechten die we voorgeschoteld kregen. Daarvoor adviseer ik een culinaire website op te zoeken. Laat ik hier volstaan met te zeggen dat wij kozen voor een verrassingsmenu waarbij we veel verschillende soorten gerechten kregen geserveerd. Hieronder ook een ruime keuze aan vegetarische gerechten op speciaal verzoek van onze collega met Indiaase roots die op dinsdag volledig veganistisch gaat.

Door vooraf op facebook het restaurant te liken kregen we 20% korting. Eigenlijk hoor je dat 24 uur vooraf te doen maar men was coulant en de korting werd alsnog gegeven ondanks dat we pas ‘s middags de like hadden gegeven. Voorlopig staat het restaurant ex aequo op de tweede plaats, samen met Mantra en gaat Namastey in Veenendaal nog steeds fier aan de leiding.

~ ~ ~

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *