Studentenleventje

Deze blogpost is deel 8 van 16 in de serie Cultuurwetenschappen

Morgen gaat het beginnen.

Tot en met vandaag voelde het nog niet echt ondanks dat ik het studiemateriaal al enkele weken binnen heb en het meeste daarvan heb doorgelezen.

Afgelopen donderdag kreeg ik het per email bevestigd. Alsof ik het vergeten was.

Beste studenten,

Aanstaande maandag start het tweede semester van dit academisch jaar en daarmee ook de Oriëntatiecursus cultuurwetenschappen. Nogmaals van harte welkom bij de opleiding Algemene Cultuurwetenschappen van de Open Universiteit!

Ik voel me tegelijkertijd opgewonden en nerveus. Zal ik het studentenleven weten te combineren met mijn werkzame leven? Het eerste tentamen staat gepland op 23 april. Ik weet wat me de komende tijd te doen staat.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *