20200215 — zaterdag

War is not the answer

Het was bewolkt deze och­tend maar niet al te dicht. Zo heel af en toe liet de zon zich even­tjes zien. Ik zat in de auto en reed op mijn gemak bin­nen­door naar Bem­mel. Mar­vin Gay zong op de radio en ik zong zacht­jes mee. 

You know we’­ve got to find a way
To bring some lovin’ here today

Ik gaf gas terug en par­keer­de voor­zich­tig in de berm om een tegen­lig­ger wat extra ruim­te te geven. Het werd met een waar­de­rend hand­ge­baar en een bre­de glim­lach op prijs gesteld. We reden en zon­gen verder.

Father, father
We don’t need to escalate

Aan het eind van de weg geko­men kon ik alleen naar links of naar rechts. Om nog dui­de­lij­ker te maken dat recht­door geen optie was stond er pon­ti­fi­caal een tank gepo­si­ti­o­neerd. Mar­vin zong.

You see, war is not the answer