War is not the answer

Het was bewolkt deze ochtend maar niet al te dicht. Zo heel af en toe liet de zon zich eventjes zien. Ik zat in de auto en reed op mijn gemak binnendoor naar Bemmel. Marvin Gay zong op de radio en ik zong zachtjes mee.

You know we’ve got to find a way
To bring some lovin’ here today

Ik gaf gas terug en parkeerde voorzichtig in de berm om een tegenligger wat extra ruimte te geven. Het werd met een waarderend handgebaar en een brede glimlach op prijs gesteld. We reden en zongen verder.

Father, father
We don’t need to escalate

Aan het eind van de weg gekomen kon ik alleen naar links of naar rechts. Om nog duidelijker te maken dat rechtdoor geen optie was stond er pontificaal een tank gepositioneerd. Marvin zong.

You see, war is not the answer

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *