20200312 – Leven in tijden van Corona

Langzaam maar zeker beginnen de gevolgen van het Corona virus zich steeds verder uit te breiden. En dat gaat sneller dan verwacht in ons nuchtere landje waar velen denken of hopen dat het wel overwaait. Zo kreeg ik vandaag een geweldige aanbieding die ik niet kan laten liggen om abonnee te worden van FOX Sports. Voor slechts 12,99 euro per maand hoef ik dan niets te missen van het Eredivisie voetbal en veel andere sportactiviteiten. Ik zou bijna gezwicht zijn ware het niet dat ik sowieso het voetbal allang niet meer volg en voor andere sportevenement ook niet echt thuisblijf of de televisie aanzet.

Bijna. Want mocht ik wel het voetbal (en het kijken naar andere sporten) een warm hart toedragen dan nog denk ik dat de timing van deze aanbieding wel heel ongunstig is gezien de meest recente berichtgeving die ik eerder vandaag zag voorbijkomen:

Dus misschien is het voorlopig beter een abonnement te nemen op een van de vele videostreamingdiensten nu we wellicht binnenkort een hoop van onze tijd gedwongen binnenshuis moeten doorbrengen. Hoewel ik zelf ga voor een goed boek. Er staan nog meer dan voldoende ongelezen exemplaren in de kast.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *