20200414 – Leven in tijden van Corona

Ditmaal was mijn moeder dan toch echt jarig. Klik hier als je de voorgaande zin niet kunt plaatsen. Ik belde tegen de avond om haar te feliciteren. Het cadeautje dat we voor haar besteld hadden was nog onderweg. Vertraging vanwege de Paasdagen en ander ongemak. Daar had ze alle begrip voor. Maar hopelijk had ze wel onze verjaarskaart ontvangen. Ja hoor, zeker weten. Die was ruim op tijd binnengevallen zo wist ze me te vertellen. En terwijl ze de kaart erbij ging halen vroeg ik me af hoe dat kon want ik had ‘m pas gister op de bus gedaan. Het was in mijn ogen een wonder alstie überhaupt al was aangekomen.

Ze begon te lezen en hoe ik mijn best ook deed ik kon het niet rijmen met wat ik een dag eerder had opgeschreven. Werd ik al zo vergeetachtig? Dan kon ik het wel schudden met de studie die ik dit jaar ben begonnen. Op de achtergrond hoorde ik mijn vader roepen. En tegelijkertijd realiseerde ik me dat ze de kaart zat op te lezen die ik voor de verjaardag van mijn vader had verstuurd. Klik hier als je de voorgaande zin niet kunt plaatsen. Gelukkig was de meest recente kaart ook gearriveerd. Nu het cadeau nog.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *