Een welbestede dag

Vroeg opge­staan om een uur­tje of twee wat aan de stu­die te doen. Dat was het plan. Alleen kwam het er niet van. Bui­ten was het lek­ker fris in tegen­stel­ling tot bin­nens­huis. Dus besloot ik met een tijd­schrift en een kop kof­fie plaats te nemen op het ter­ras en van de och­tend te genie­ten. Daar­na wat klus­jes in huis gedaan voor­dat ik me om kon kle­den voor een auto­rit rich­ting Bra­bant. Op ’t Hout zat m’n moe­der al klaar. Ze dacht dat ik haar kwam bezoe­ken. Nee, ik kwam haar opha­len om de dag door te bren­gen in Bem­mel. Dat vond ze nog leu­ker. Toen ik haar ’s avonds weer naar huis had gebracht kreeg ik daar­na nog twee­maal een tele­foon­tje van haar om te zeg­gen dat ze het zo naar de zin had gehad. De dag kon niet meer stuk voor ons allebei.

Toen op 23 juli:

2020: Ik las dat de hele mode­we­reld schuld had

2017: Ik ging een rond­je ren­nen in de regen

2009: Ik dacht heel even aan later

Geef een antwoord