Deze ochtend werd

Deze och­tend werd ik wak­ker met een klop­pend gevoel in mijn lin­ker­arm. Ik had goed gesla­pen en ner­gens last van gehad maar nu leek het of mijn arm ont­sto­ken was. Omdat het don­ker in de slaap­ka­mer was en I nog lag te sla­pen ging ik naar de bad­ka­mer waar ik tot mijn ver­ba­zing zag dat er een enor­me zwel­ling was ont­staan op de plek waar ik gis­ter­avond gesto­ken ben door een bij of wesp. Het jeuk­te ver­der niet of zo en ook geen ver­kleu­ring van de huid. Alleen hele­maal opgezwollen.

In de loop van dag ver­deel­de vocht­op­ho­ping (ten­min­ste dat is het vol­gens mij) zich wat meer uit over mijn gehe­le onder­arm waar­door ik een soort van Popeye the sail­or­man onder­arm heb gekre­gen. Het ziet er vreemd uit, maar omdat ik er ver­der geen last van heb ga ik er van­uit dat het met een paar dagen wel ver­dwe­nen zal zijn. Voor­lo­pig houd ik het op een sterk over­dre­ven reac­tie van mijn lichaam op de bijensteek. 

Toen op 9 augustus

2019 — Ik ging niet lek­ker slapen

2016 — Ik kon niet meer zo hard lopen

2015 — Ik had een vraag

2014 — Ik ren­de met twee maten

2012 — Ik kreeg onver­wachts bezoek