Het had een

Het had een hoop voe­ten in aar­de maar uit­ein­de­lijk is het toch gelukt. Aan het eind van de werk­dag die eigen­lijk een vakan­tie­dag behoor­de te zijn was de vlucht geboekt, een huur­au­to gere­ser­veerd en een hotel­ka­mer beschik­baar op kor­te afstand van Boul­der, Colo­ra­do. Ik ver­trek op maan­dag­och­tend om 11 uur van­af Schip­hol rich­ting Min­ne­a­po­lis, waar ik moet over­stap­pen naar Den­ver. Van­daar is het een klein uur­tje rij­den naar Long­mont. Omdat het alle­maal zo over­haast is gegaan heb ik nog niet echt aan het idee kun­nen wen­nen dat ik na het week­end in het vlieg­tuig stap naar de VS. Maar in ieder geval is het alle­maal gere­geld. Nu dit week­end flink aan de slag in de tuin en mijn kof­fer inpakken. 

Toen op 26 augustus

2020

2016

2015

2014

2013

2012

2003